Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Atlantic F119 Design

«1»
Продукти
Цена: 265.00лв.
Цена: 245.00лв.
Цена: 225.00лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 205.00лв.
Цена: 185.00лв.
Брой:
Брой:
«1» Страница 1 от 1


Серията конвектори F 119 Design на Atlantic се явява "по-добрия брат". Печките са снабдени с всички предимства, присъщи на предходния модел - компактно тяло, алуминиев, оребрен нагревателен елемент, в който е капсулован реотана, с включени крачета на отоплителните тела. Най-същественото предимство на F 119 design е, че тези конвектори имат електронен термостат - по-прецизното мерене на температурата води до по-малко потребление на електрически ток.

Това е и най-продаваната серия на френския производител – съвсем нормално е, най-хубавият продукт е и най-продавания. F 119 Design са достъпни като цени, имат чудесен външен вид и топлят перфектно – клиентите остават доволни от сметките си ток, визията на печките както и добрата фунцкионалност, която те имат. Крачетата пък ги правят преносими и съответно не е необходимо да им се търси специално място за поставяне – стават напълно мобилни, което и се отразява на цялостното разположение в помещението.