Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Atlantic F19 Design

«1»
Продукти
Цена: 235.00лв.
Цена: 215.00лв.
Цена: 195.00лв.
Брой:
Брой:
Брой:
Цена: 165.00лв.
Цена: 175.00лв.
Брой:
Брой:
«1» Страница 1 от 1


Серията конвектори F 19 Design с механичен термостат на точно добър дизайн, освен това габаритите на отоплителните тела са достатъчно малки, че да могат да се съберат почти всички места - дори най-мощните модели са с компактни размери, което им дава предимство пред останалите печки, по отношение на габаритите. Измерването на температурата също е ясно и коректно – цените на печките са ниски, съответно ги прави лесно достъпни спрямо останалите модели.

Дизайнът на серията също не е за подценяване – красиви заоблени форми, удобен и практичен вид, който ще намерите своето място в жилището ви без проблем. Топлият въздух е насочен към вътрешността на помещението – знаете, че по принцип той отива нагоре, по този начин този процес се забавя. Заради всичките тези предпоставки, печките са и едни от най-предпочитаните варианти при избор на отопление, в частност печки работещи на принципа на естествената конвекция. Едно от най-важните им качества е, че наистина топлят – факт, за който ще потвърдят многобройните им клиенти.