Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Tatou Digital - лъчисти конвектори

«1»


Tatou Digital е високият клас лъчисто отопление на Atlantic - освен стандартните за другия лъчист модел  качествени характеристики ( като електронния термостат, защита срещу прегряване и степен на влагозащитеност IP 24 ), луксозният Tatou Digital има и нагревателен елемент, произведен от екструдиран алуминий. Моделите предложени тук са много висок клас печки, разполагат с всякакви програми, функционалности и решения за вас и вашето семейство. Може да се каже, че това е черешката на тортата за Atlantic! Печката може да предложи на своя собственик още множество прекрасни функционалности като:

- Функция отворен прозорец ( при наличието на такъв, конвекторът преминава в режим на минимално отопление )

- Функция sweet control ( започва пестене на електроенергия в случай на отсъствие на човек от помещението ). Това става посредством датчик, който разбира дали човекът е в помещението или пък го е напуснал.

- Индикатор за консумация на електроенергия