Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Казанлък

\

Избора на конвектори в Казанлък се обуславя от спецификата на локално ниво. Това е град със специфичен климат, който предполага и по-добра и адекватна реакция спрямо използването на системи за отопление. Едно от добрите решения в тази насока според местните хора се оказват качествените и надеждни конвектори, които представят уникално съотношение цена и ефект от своята работа.

Ниеот Konvektori.org ще ви предложим едни от най-добрите отоплителни системи на пазара в България в момента, а именно създадените от норвежката фирма Adax конвекторни печки, които са високо ценени поради редица причини. Започвайки от енергоспестяващата им същност, която провокира сериозен интерес и завършвайки с техния дизайн и визия, можем да кажем, че това са едни модерни решения, които имат за цел да подобрят нашия живот през най-студените периоди на година.

Отлично балансирано съчетание между цена и предлагано качество тези конвектори Адакс лесно очароват потребителите в Казанлък, а и има защо. Специално внимание е обърнато и на безопасността на уредите в стремежа на създателите им да осигурят спокойствието на родителите за малките им деца и домашните любимци, които няма как да се наранят.

Тихата и качествена работа, която не зависи от атмосферните колебания пък осигурява топлина във вашия дом и неповторимо ниво на комфорт, за което винаги сте мечтали. Лесната преносимост на уредите от този тип предлага възможност за избирателно отопляване на конкретна стая от жилището.

Освен страхотните характеристики, обуславящи покупката на тези продукти вие ще можете да се възползвате и от още една възможност, а именно 100% безплатна доставка до вашия дом, ако изберете да закупите уреда от нашият онлайн магазин. Подарете на цялото си семейство страхотното удобство на конвекторната технология и си осигурете една топла, уютна и приказна зима.

Ако имате въпроси и питания, можете да ни откриете още сега на телефон 0876 220 997, за ви отговорим адекватно и да ви помогнем да направите своя правилен избор на надеждна система за отопление.