Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Economic VP 11 KT с механичен термостат

«1»
Продукти
Цена: 129.00лв.
Цена: 139.00лв.
Цена: 149.00лв.
Цена: 154.00лв.
Цена: 164.00лв.
Цена: 179.00лв.
Цена: 194.00лв.
Цена: 219.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Конвектори с механичен термостат VP 11 KT на Adaxе най-евтината серия печки на норвежците. Механичният термотат работи посредством биметална пластина, чието разширение измерва температурата в помещението. Височината е 42см, мощностите са 8 и те съответно определят и различните дължини. Това може да се каже, че са и най-компактните печки на норвежците. В случай на ограчения в пространствено отношение, се явяват точен избор. Освен това примамливата им цена, също оказва сериозно влияние – с до 50% са по-ниски цените спрямо най-високият клас печки.

Най-евтините конвектори Adax имат своите почитатели благодарение на достъпните си цени, вярната си дългогодишна служба. Многото доволни клиенти свидетелстват за безспорните качества на серията, а пък опитът показва, че това е и най-добрата възможна референция. Основните предимства тук са:

-       Достъпната цена

-       Качествения нискотемпературен нагревателен елемент

-       По-компактните размери ( в случай, че отново нямате място, предлагат се крачета към серията )

-       Богато разнообразие от мощности ( от 500W до 2500W )