Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Neo NP с електронен термостат

«1»
Продукти
Цена: 289.00лв.
Цена: 299.00лв.
Цена: 309.00лв.
Цена: 329.00лв.
Цена: 349.00лв.
Цена: 369.00лв.
Цена: 409.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Това е печката с нормална височина от серията – Neo NP KDT, мощностите тук варират от 4OOW до 2000W, разделена на 7 различни мощности, височината е 370мм, широчината е функция от мощността на тялото. Електронният термостат е изолиран в отделна кутия намираща се във ветрешността на печката – по този начин ви се гарантира точно и вярно отчитане на температурата. Цветовете на печките са четири. Като предлагани аксесоари може да закупите и крачета със същия цвят.

Ако се спрете на серията Neo NP KDT вие ще можете чрез една прецизна настройка в началото на сезона да си осигурите топлина във вашия дом, спестявайки от сметки за ток ( например, ще настроите така програматора, че да поддържа по-ниска температура, когато няма никой вкъщи ). При монтаж печката трябва да се постави на височина от 10 до 15см от пода – в противен случай няма да работи ефективно и съответно няма да сте доволни от резултата.