Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Standard VL9

«1»
Продукти
Цена: 229.00лв.
Цена: 239.00лв.
Цена: 249.00лв.
Цена: 259.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Печките Standard VL 9 е вариантът с по-нисък профил от серията. Това може да се, че са и най-ниските конвектори, предлагани на пазара – височината им е само 140мм ( 14см ), мощностите са от 800Wдо 1500W, общо четири варианта. Специфичните нужди за монтаж са най-силното оръжие тук – при минилна монтажна височина от 10см, сумарно цялата височина е общо 24см, тоест изключително малко. Може да се сложите едва ли не прозорци/витрини до пода и пак няма да закриете нищо с тялото на печката.

Поради по-специфичната си употреба, моделите тук са по-малко купувани спрямо серията с нормална височина и това е съвсем просто обяснимо, ако човек разполага с повече пространство по отношение а височина, няма смисъл да минава на ниския вариант. По отношение, обаче на височината, няма кой да ги бие. Основните преимущества на серията VL 9:

-       Най-нисък профил на пазара

-       Електронен термостат ( изолиран от тялото на печката )

-       Нискотемпературен нагревател