Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Standard VP9

«1»
Продукти
Цена: 199.00лв.
Цена: 209.00лв.
Цена: 219.00лв.
Цена: 229.00лв.
Цена: 239.00лв.
Цена: 249.00лв.
Цена: 259.00лв.
Цена: 279.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Серията конвектори Standard VP 9 е с нормалната височина от 370мм ( 37см ), широчината съответно варира според мощността на печката. Снабден с температурна скала, позволяваща лесна и удобна настройка вие ще имате възможност лесно да настроите желаната от вас температура, като в същото време печката сама ще се погрижи за нейното презицизно и безпроблено следене, благодарение на точния и надежден термостат. Мощностите варират от 400W до 2000W, разделени на 8 варианта.

Standard VP 9 имат удобен и практичен дизайн, който ще ви позволи лесно да намерите подходящо за тях място, като в същото време няма да се набиват на очи. Ако сте затруднени все пак в намирането на място за инсталация, към серията се предлагат и крачета – по този начин печката става напълно мобилна и няма да ви е проблем да я местите, където си пожелаете. Ако се чудите какъв избор да направите, но имате ограничени средства – това е точния избор. Ще имате всички необходими и по-важни плюсове и предимства на печките от по-скъпите серии, но същевременно на по-ниска цена.