Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Beha конвектори

«1»
Продукти
Цена: 479.00лв.
Цена: 20.00лв.
Цена: 449.00лв.
Брой:
Цена: 409.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Серия отоплителни тела на друг норвежки производител BEHA, конвекторите са снабдени с електронен термостат, продълговато тяло с добро топлоотдаване, алуминиев нагревателен елемент и възможност за монтаж на енергоспестяващ модул, осигуряващ до 25% икономии. Марката определено буди доверие, още повече, че конвектори Beha идват от Норвегия - държава с традиции в производството на електроотопление и в частностземя със суров климат, където имат нужда от качествено отопление и съответно знаят как да го конструират.

Студеното време, качествените материали и ненапоследно място манталитета на хората са създали един изключително качествен продукт, който няма да ви подведе и на чиято защита и нужда от отопление може да разчитате на 100%. Представените модели не са много, но покриват най-често срещанита случай на големина на помещенито – малки, средни и големи. Предимства на серията:

-       Прецизен електронен термостат отчитащ разлика от 0.2 градуса

-       Ниско температурен нагревателен елемент

-       Ниска температура на челния панел

-       Издължено тяло на печката за по-добро топлоотдаване