Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Glamox TPA с дигитален термостат

«1»
Продукти
Цена: 329.00лв.
Цена: 339.00лв.
Цена: 349.00лв.
Цена: 359.00лв.
Цена: 369.00лв.
Цена: 399.00лв.
Цена: 429.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Това е по-горния клас печки от серията, чието управление позволява програмиране на определени температурни режими. Какво ще рече това? – например, нагласяте печката да поддържа 24 градуса, докато сте си вкъщи и да остави температурата да падне на 20 градуса по времето, в което сте на работа. По този начин се реализират сериозни икономии, благодарение, на които ще плащате и по-малки сметки за тук. Програмирането на дигиталния терморегулатор на конвектора е съвсмем просто и позволява чрез елементарно програмиране създаването на два темпаратурни режима ( през седмицата, когато сте на работа и за събота и неделя ).

Мощностите на печките отново са от 400Wдо 2000W, тук единственото, което се различава от другия модел е термостат разбира се – той е дигитален. Височината е 35см, съответно дължината на тялото варира спрямо мощността на печката –>колкото по-мощна, толкова по –дълга. Конвекторите с дигитален термостат са много подходящи за офиси, защото там има ясни и предвидими графици ( работна седмица ) и съвсем просто задаването на съответните температурни режими – веднъж нагласени, те си остават завинаги.