Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Glamox TLO с дигитален термостат

«1»
Продукти
Цена: 339.00лв.
Цена: 359.00лв.
Цена: 379.00лв.
Брой:
Цена: 409.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Glamox DT TLO – това са нископрофилни конвектори – 18см височина, тук моделите са снабдени и с дигитален термотат позволяващ последващо програмиране и съответно прецизна настройка, чрез създаване на различни температурни режими. Какво ще спечелите от това – по-ниска консумация на електрическа енергия. Ниският профил позволява поставянето на тези печки на места, наглед, на които е невъзможно да се сложи печка, тяхната дължина е малко по-голяма, компенсирайки намалената си височина. Профилът е извит към помещението, по този начин наличието на всякави прегради ( например первази ) над печката не с явяват никакъв проблем, тъй като топлият въздух се насочва към вътрешността.

Нископрофилните конвектори Glamox DT TLO са изключително подходящи за шоуруми и магазини. Причината е, че обикновено тези търговски обекти са снабдени с големи прозорци и витрини, именно от там са и най-големите топлинни загуби на помещението, най-подходящото място за тяхната инсталация. Освен това програмируемия термостат ще ви позволи да създадете температурни режими, съобразени с работното време на обекта, мощностите са от 250W до 1400W.