Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Glamox TLA с електронен термостат

«1»
Продукти
Цена: 239.00лв.
Цена: 259.00лв.
Цена: 279.00лв.
Цена: 309.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Серията Glamox ET TLO са ниски конвектори за френски прозорци . Снабдени са с електронен термостат, управлението е просто – нагласяте желаната температура чрез шайбата и толкова, от тук нататът печката сама ще се погрижи за всичко. Моделите TLO са с подчертано издължени, по този начин, причината е в по-ниското тяло и съответно необходимостта да се компенсира за сметка на дължината. Рабира се, серията не се ограничава само нейното използване под френски прозорци, подходяща е за всякакви други препятствия като например наличие на някакви витрини с големи прозорци, ниски первази или пък други обстоятелства, при които сте възпрепятствани да сложите конвенционалния модел.

Ако случайно пък случайно се притеснявате от евентуално високите температурни амплитуди касаещи прозорците  намиращи непосредствено над печката ще расеем съмненията ви – моделите Glamox ET TLOс височина 18смса с извит профил и съответно излизащия топъл въздух се ориентира директно към вътрешността на помещението и съответно няма за какво да се притеснявате, не забравяйте и качествения нагревателен елемент, мощностите са от 250W до 1400W.