Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Glamox TPA с електронен термостат

«1»
Продукти
Цена: 229.00лв.
Цена: 239.00лв.
Цена: 249.00лв.
Цена: 259.00лв.
Цена: 269.00лв.
Цена: 299.00лв.
Цена: 329.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Най-простия и същевременно най-купуван модел от серията Glamox са моделите конвектори с електронен терморегулатор ET TPA, вариацията на мощностите са от 400W до 2000W, тялото на печката е 35см височина ( 350мм ). Управлението е изключително лесно и удобно – нагласяте температура посредством  елементарен контролер със скала. След това прецизния електронен термостат на конвектора се грижи, да я следи с точност от 0.2 градуса.  

Glamox ET TPA е най-продавания модел от серията, мощностите са общо 7, покривайки голяма част от различни помещения имащи различни нужди от топлина. Налице е светлинен датчик, който ще ви дава сигнал кога печката работи ( свети ) и кога изключва. Поради прецизната си работа, той се включва и изключва много често, това е и идеята, така се пести от електрическа енергия. Допълнително към този модел може да вземете и енергоспестяваща приставка, която ще ви свърши работа за по-добро пестене на електроенергия. Най-просто как работи тя? – нагласяте конвектора glamox на 20 градуса и чрез програматора ( таймера ), задавата различните температурни режими, приставката от своя страна „лъже“ печката, че е 20 градуса, а всъщност оставя температурата да падне с 5 градуса по-надолу. Идеята е това да се прави докато сте например на работа или пък през ноща, приставката ви спестява ежедневното нагласяне на желаната температура.