Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Neo WiFi конвектори

«1»
Продукти
Цена: 479.00лв.
Цена: 429.00лв.
Цена: 449.00лв.
Брой:
Цена: 399.00лв.
Цена: 419.00лв.
Цена: 379.00лв.
Цена: 399.00лв.
Цена: 369.00лв.
Цена: 379.00лв.
Брой:
Цена: 369.00лв.
Цена: 329.00лв.
Цена: 359.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Серията конвекторни печкиNeo Wifi на Adax е за хората, които знаят какво искат и могат да го получат веднага. В унисон с днешния ден, тези конвектори са снабдени с управление посредством WiFi мрежата на дома, офиса, магазина или каквото и да е друго помещение.

Как работи Neo WiFi?

Свързваме го посредством локалната бежична мрежа, необходимо е единствено наличието на рутер. Веднъж свързан можем да нагласяме, променяме , дооформяме каквито пожелаем режими колкото пъти ни се иска.

Как се свързваме с печката?

Посредством апликация от телефона, напълно безплатно. Налице е за Android и iOS. Мобилното приложение се казва Smart Heater app. Изключително елементарно е за работа.

С какво се характеризира този уред?

Тук налице са всички възможни плюсове на скандинавската марка + интегрираната от норвежците модерна система за управление:

  • Безжичен термостат за управление WT
  • Изключително точно мерене на локалната температура посредством електроника.
  • Ниска работна температурата – не изгаря прах, не изсушава въздуха, не се чува при работа.
  • Нагревател от последно поколение, осигуряващ максимално топлоотдаване.
  • Безопасен – лицевия панел е с изключително ниска тмпература. Не се притеснявайте за безопасността на своите деца.

Как изглежда печката?

Като видите Neo WiFi e неминуемо да не направите паралел с Neo, дизайнът е взаимстан, но линиите са още по-опростени. Профилът е станал по-тънък, кутията на нагревателя е под ъгъл, така че и да застанете острани да не види ръбести форми. Към момента ще се предлага само в бял цвят. Стандартната височина е 330мм (33см), налице е и по-нисък модел 210мм (21см), широчината както обикновено е функция от мощността на печката.

Как изглежда управлението?

Тук водещото е простотата – именно в духа на тази идея е направен и дисплея. Няма нищо излишно. Показва се температурата, има датчик за работния режим и датчик, показващ, че уредът е свързан към WiFi.

Не се чудете, а сега направете своя избор. Точен уред, съобразен с последните тенденции и изисквания на модерния човек. Лесно управление на уред осигуряващ бързо и надеждно управление от Норвегия!