Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Доставка и плащане

 

Доставка

Начин на доставка


   Извършва се от куриерска фирма, с която ние работим. Всеки продукт се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. Доставката включва поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките

Срокове за доставка


Срокът за доставкa на стоки закупени от konvektori.org е от 1 до 4 работни дни в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място. Всяка направена заявка се потвърждава чрез е-mail, съдържащ всички данни за поръчката. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, конвектори.name не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.


Цени на доставка

Доставката на стоки, закупени от konvektori.org е напълно безплатна за цялата страна!, но такса наложен платеж за куриера не е включена ( обикновено е 1% от стойостта ).


Връщане на стока

Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид, с непроменен софтуер и ненаранен външен вид, с неригистрирана или удължена гаранция и да не е бил изработен по индивидуална поръчка.. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в Декларация. В случай, че клиентът е платил с банкова карта, сумата се възстановява по същата банкова сметка и карта, от която е постъпило плащането.
В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефонен номер  -  

0876 220 997 и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката.

Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

Всички обявени цени са крайни, в български лева и с включен ДДС.

 

Плащане

1. Наложен платеж /при доставка с куриер/

 

На куриера, който ще Ви достави стоката, заплащате стойността на Вашата поръчка и такса за обработка на наложен платеж в размер на 1% от стойноста на поръчката ви. Таксата наложен платеж може да се избегне се предварително плащане по банков път. Основният плюс е, че може да направите преглед на стоката преди да я вземете, следователно да се уверите в коректността на полученото от вас.

2. Плащане по банков път


За плащане по банков път се свържете с нас по телефона или пък ни пишете на пощата, за да ви уведомим за подробностите.