Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Новини

 

  • Работно време през празниците!

konvektori.org няма да работи от 22.12 до 26.12 включително. Ще работим на пълен работен ден на 27.12.2013 - тогава ще се изпълняват и направени поръчки. От 28.12.2013 до 02.01.2014 година, няма да раборим, поръчки правени по това време ще се изпълняват на 03.01.2014. 

Екипът на konvektori.org Ви пожелава весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници!

 

  • Как да изберем подходящ конвектор? 

Отговорът на този въпрос, разбира се, не е еднозначен - от това дали ще си изберете подходящ конвектор, биха зависили бъдещите ви смекти за ток, задоволеност от отоплението, което те ви предоставят, комфорт като цяло, а и това ще играе роля върху мнението ви за тези продукти като цяло - дали ще сте положително настроени към печките тип конвектори или пък напротив - ще ви разочароват. 

Затова е много важно добре да прецените избора си на конвектор, който да отговаря на вашите нужди. В следващите няколко реда, ще разгледаме някои моменти, които биха ви улеснили при вземането на едно такова решение. 

Определяне на необходимата мощност за отопление:

Това е изключително важен въпрос. Ако вашите конвектори нямат достатъчно резерв да , то те няма да се справят с отоплението, както и няма да са в никакъв случай икоомични. Причината е съвсем проста - инсталираните конвектори ще работят без прекъсване, без да успяват да стоплят - затова и няма да изключат. Резултатът ще е плачевен - огромни разходи за ток, в следствие на постоянната работа на конвекторите ви, студено помещение и вие, напълно неудовлетворени. Затова нашият съвет към вас е: по-добре вложете малко повече средства и вземете конвектори с по-голяма мощност, отколкото след това те да нямат ресурса да отговорят на нуждите ви. 

Друга важна подробност, на която трябва да обърнете внимание е вида на термостата на конвекторните ви печки. Повече информация бихте могли да намерите от различните серии конвектори: Glamox , Neo, Standard, Economic.