Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Пловдив

Пловдив е един е вторият по своята големина град в страната и като такъв той и неговите жители също имат огромен брой потребности, които следва да бъдат удовлетворявани в духа на качеството. Макар да е значително по-топъл през зимата от градовете в Северна България и тук все пак се следват логичните закономерности, налагани от умереният климатичен пояс, в който е разположена цялата ни страна.

Суровите зимни месеци неизбежно налагат на пловдивчани да се справят с ниските температури и рисковете от комплексен дискомфорт и простудни заболявания, които са пряко последствие от липсата на ефективно и надеждно отопление. Един чудесен вариант в тази насока се оказват реномираните конвектори Adax, които съумяват да предложат едно уникално решение за дома и неговото отопление дори при най-ниски температури навън.

Днес, предлаганите от Konvektori. org изключително качествените конвектори Адакс в Пловдив осигуряват идеален вариант за хората да реализират отлично балансирана стратегия за отопление през зимата. Освен с чудесно качество тези системи предлагат и възможност да бъдат закупени на една наистина страхотна цена, каквато трудно ще откриете при друга фирма, предлагаща сходни по своите функции решения.

Отоплението, базирано на използването на такъв тип електроуреди разчита на един физичен закон, наричан дифузия, който е възможен благодарение на т.нар. „Брауново движение“ и така уредите съумяват да се справят с температурните различия в отделните части на едно помещение, осигурявайки по-добро разпределение на топлия и студен въздух в него. Точно това прави тези системи толкова ефективни и предпочитани у нас.

Избирайки конвектори от нас, вие ще можете да се възползвате и от още едно предимство, а именно безплатната доставка в рамките на града и региона около него в кратки срокове, което ще гарантира цялостния уют на вас и вашето семейство през дългата и студена зима. Свържете се с нас на телефон 0876 220 997 още днес и си осигурете комфорта, който вие и вашите близки заслужавате.