Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

София

Използването на конвектори днес е масова практика от хората, търсещи ефективен начин да осигурят комфортна и уютна обстановка в своя дом. Тези страхотни системи за отопление ни дават нещо повече от обикновена топлина – те ни осигуряват рентабилност по време на зимния отоплителен сезон и ни гарантират крайното задоволство от тяхната употреба и във финансов аспект.

Не бива да забравяме и факта, че климатът в столицата е доста по-суров с оглед нейното специфично географско разположение и надморската й височина, които значително влияят на температурните промени. Не е рядка и появата на по-остри и интензивни ветрове, които налагат на софиянци да потърсят най-добрите средства за отопление на техния дом.

Едни от най-популярните видове в София през последните няколко години са тези с марката ADAX, който се славят с високата си надеждност и качество, осигурявайки домашна топлина за вас, вашето семейство и вашите близки. Тяхната отлична цена е още един аргумент, които прави тези битови електроуреди масово предпочитани от столичани.

Сред предимствата, които Konvektori.org ви предоставя при покупка на конвектори Адакс e възможността за безплатна доставка до вашето жилище, вила или друга сграда, която има нужда от ефективно отопление, което да гарантира приятната обстановка за обитателите й.

Избирайки покупката на такива електроуреди от нас, вие не просто ще ги получите в страхотно кратки срокове (до 1 ден), а също така ще можете да се възползвате от оптималната цена, която получават нашите клиенти. Именно цената, скоростта, лоялността и качеството са нещата, които са ни утвърдили като водещи доставчици на уреди за отопление в столицата в продължение на дълги години.

Можете да се свържете с нас на телефон 0876 220 997 в София и да поръчате своите висококачествени конвектори, които да ви дадат онзи невероятен домашен уют, за който винаги сте си мечтали през дългите и мрачни, студени и ветровити зимни месеци.