Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Търговище

Търговище е град, който не рядко е подложен на сурови температурни изпитания през студената част от годината. Жителите му обаче са намерили успешен метод да се справят със зимния мраз и то по един чудесен начин, а именно избирайки употребата на качествени конвектори, които осигуряват приятен микроклимат дори при екстремални външни влияния и аномалии.

Konvektori.org ви предлага страхотната възможност да се възползвате от широката гама изключителни конвектори Adax, която ние предлагаме. Системите от този тип са с най-високо европейско качество и намират топъл прием във всеки български дом от няколко години, когато се появиха по-масово на родния пазар.

Търсенето на конвектори Адакс в Търговище също се е повишило значително за последните няколко години с оглед на факта, че хората тук се информираха за многото предимства, предоставяни от тези отоплителни системи. Сред най-съществените такива изпъква тяхната ефективна работа, без значение от атмосферните условия за разлика от климатичните системи, които често страдат от заледяване на външното тяло, което спира функционирането им при по-ниски температури.

Предлаганите от нас конвекторни системи са безшумни и истината е, че дори няма да разберете дали работят, освен ако не обърнете внимание на светлинните индикатори на панела и да проверите дали са включени. Ниската им цена спрямо системите за отопление от подобен клас допълнително подтиква към покупка от все по-голям брой потребители.

Високото ниво на безопасност на тези отоплителни решения също е важен фактор при покупката им. Много семейства с малки деца искат да са сигурни, че малчуганите няма да се наранят по някакъв начин и именно заради това избират тези уреди като 100% безопасни.

Ако имате някакви въпроси или искате съвет кой модел ще е най-подходящ за вашето жилище, то не се притеснявайте да се свържете с нас на телефон 0876 220 997. Освен това, ще можете да се възползвате и от нашия специален бонус при покупка – безплатна доставка в цялата страна.