Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Конвектори Neo NL KDT

«1»
Продукти
Цена: 319.00лв.
Цена: 359.00лв.
«1» Страница 1 от 1


Neo NL KDT са предназначени помещения със сравнително по-затруднен монтаж свързан с височината – печките са с по-нисък от нормалния профил – 20 см. Тоест, ако монтирате според правилата, общата ви височина ще бъде 35см, което е доста ниско. Къде се използват най-често? Когато искате да си осигурите качествено отопление, което да не ви ангажира, в същото време имате изисквания по отношение на дизайна.

Серията Neo NL KDT са снабдени с елетронен термостат, мерещ температурата с минимални отклонения ( хваща промяна до 0.2 градуса ), лесно може да програмирате различни температурни режими ( посредством настройка на програматора ). Печката е снабдена и с нискотемпературен нагревателен елемент, съответно няма от какво да се притеснявате, ако някой се допре до тялото. Красивиият и изчистен дизайн пък ще се впише във всяка ситуация в помещението без да се натрапва. Предлаганите мощности са две 800W и 1200W, дължината на тялото варира според мощността – по-мощна печка, по-дълго тяло.