Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Условия за ползване

Условия за доставка/ Условия/ Доставка

Доставката на стоки, закупени от konvektori.org е напълно безплатна за цялата страна!

Срокът за доставкa на стоки закупени от konvektori.org е от 1 до 4 работни дни. Всяка направена заявка се потвърждава чрез е-mail, съдържащвсички данни за поръчката. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Преди да се изпълни поръчката konvektori.org си запазва правото да се свърже с Вас за потвърждаване на заявката. konvektori.org не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

Поръчките се доставят до вратата на клиента или офис на Куриера. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на konvektori.org. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката konvektori.org се освобождава отзадължение за изпълнение на поръчката.  

 При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват необходимитедокументи, които я придружават. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

 Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, Клиентът може да пожелаедоставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й, като разходите са за сметка на konvektori.org.

 konvektori.org работи с куриерската слуцжа: ЕКОНТ, като доставката е напълно безплатна!

 

 

Как да поръчам

Можете да направитепоръчка чрез konvektori.org денонощно. Процесът на пазаруване е максимално улеснен като е сведен до следните стъпки:

1.      Изберете категория продукти –

 

2.      От съответната категория изберете продукт и кликнете върху него, за да видите детайлното му описание. При избора на продукт винаги се информирайте за характеристиките му и прочетете цялата информация за него преди да поръчате

 

3.      Добавете избрания продукт в количката за пазаруване.

 

4.      Определете количеството, което желаете

 

5.      Натиснете бутона „поръчай”, за да преминете към финалните стъпки:

 

6.      Регистрация:

 

-          ако вече имате регистрация в konvektori.org въведете e-mail и парола, за да влезете в профила си

-          ако все още нямате регистрация, попълнете празните полета и ще получите e-mail за потвърждение и активиране на Вашия акаунт

7.      Финализиране на поръчката

-          изберете начина на доставка

-          потвърдете адреса, на който желаете да получите стоката

-          ако желаете да Ви бъде издадена фактура- въведете данни за нея

-          натиснете бутона- „Завърши поръчка/Купи”

8. Вашата поръчка е приета и се обработва. Вие ще получите потвърждение за нея на Вашия e-mail.

 

Гаранционни Условия/ Гаранция

2.     Регистрация

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за издаването на фактура и протоколи за доставка, както и валиден адрес на постоянно установяване, телефонен номер и e-mail адрес.

3.     Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

4.     Условия за поръчка на стоки

o    Поръчка

Доставката на стоки отkonvektori.org се осъществяватслед потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично служебен номер и потвърждение, че е приета.

o    Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на konvektori.org задължително потвърждава по телефона или e-mail всяка поръчка, направена от Клиента. konvektori.org си запазва правото да не изпълни поръчка, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на konvektori.org  е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, или на следващия работен ден, ако е направена след 16:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

5.     Срок на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина konvektori.org, е от един до четири работни дни.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на konvektori.org е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.

6.     Условия и начини на плащане

o    наложен платеж

При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

o    банкова карта – от онлайн системата за картови разплащания

При плащане с банкова карта клиентът се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.
Данните, които клиентът следва да попълни при плащане с банкова карта, са:

§  Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

§  Данни за автентикация (За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола).

 

 

§  Валидиране на кредитна карта

Всички картодържатели на кредитна / дебитна карта са обект на проверка и оторизиране от издателя на картата. Ако издателят на Вашата карта откаже плащане, или по някаква причина не разреши плащане, Вие ще бъдете уведомен за това незабавно.

При проверка на искане за поръчани стоки или услуги, ние може да използваме Вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами. Една от причините, поради които можем да разкрием Вашия адрес и пощенски код е да се провери IMRG сигнал или предупреждение за сигурност или друга схема за борба с измамите. По всяко време, когато разкриваме Вашата информация, тя ще остане защитена. Ако смятате, че Вашите данни не са верни, може да ги коригирате, съгласно нашата политика за защита на личните данни.

§  Защита на картовите данни

По време на процеса на проверка за автентичност, персоналът на магазина няма достъп до съдържанието на поверителни данни, които се обменят между картодържателя и банката, независимо от факта, че сделката се осъществява в интернет страницата на магазина.

За предотвратяване на измами,при плащания с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови Организации:

§  Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървъра, обработващ плащането.

§  Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждане на CVV код

§  В допълнение, за утвърждаването Ви като законен картодържател, нашият сървър на плащане поддържа схеми за разпознаване на автентичността на Visa и MasterCard - Verified by VISA или MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

o    по банков път

При избор на начин на плащане „по банков път”, след като клиентът направи поръчка, се генерира оферта с номер. Клиентът извършва банков превод по сметка на собственика на сайта, като цитира номера на офертата като основание за превода. Валидността на офертата е три работни дни.

7.     Доставка на стока

Клиентът получава стоката от служител на куриерската компания, с която собственика на сайта е сключил договор. При доставка на стоката клиентът получава фактура и гаранционна карта, както и подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.

8.     Гаранционни условия

При доставката клиентът получава гаранционна карта за закупения от него артикул, която дава информация за гаранционния срок и сервиза.Всички продукти, предлагани от konvektori.org са нови в оригинални опаковки със съответния гаранционен срок определен от производителя и съгласно закона за защита на потребителите.

9.     Връщане на стока

Клиентът има право да върне закупена от него стока от konvektori.org в срок от седем работни дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид. В този случай клиентът има право да получи обратно заплатената от него сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от него в Декларация. В случай, че клиентът е платил с банкова карта, сумата се възстановява по същата банкова сметка и карта, от която е постъпило плащането.

o    В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на телефонен номер -  0876 220 997 и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката.

Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-18:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.

За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всеки, който осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата konvektori.org

За контакт: konvektori.org, 0876 220 997

Със зареждане на konvektori.org всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането на konvektori.org.

Освен ако в тези общи условия изрично не е посочено друго, информацията, публикувана на
konvektori.org, е собственост на собственика на сайта. Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание, публикувано на konvektori.org, без изричното писмено съгласие на соственика на сайта. Потребителите имат право да разглеждат и да отпечатват извадки от konvektori.org за своя лична употреба.

Посещението и разглеждането на
konvektori.org не изисква регистрация от потребителите. За ползване на определени услуги, предлагани на konvektori.org може да се изисква регистрация.

Със зареждане на
konvektori.org, потребителят се съгласява, че собственика на сайта може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра konvektori.org данни за посещението му на сайта (IP адрес, cookies и т.н.), за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на konvektori.org, съответно съгласието на потребителя с настоящите общи условия.

За да използва услугите на
konvektori.org, които изискват регистрация, потребителят е длъжен предварително да се регистрира, като попълни съответната електронна форма за регистрация, достъпна в реално време (on-line) в Интернет на страницата на konvektori.org. При попълване заявлението за регистрация в konvektori.org потребителят се задължава да предостави данни относно самоличността или другите изискуеми от електронната форма на konvektori.org данни.

С регистрацията си на
konvektori.org, потребителят получава свой персонализиран профил за идентификация konvektori.org. Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от konvektori.org.

Потребителят изрично се съгласява, че
konvektori.org има право да събира и използва информация във връзка с регистрация за ползване на услугите на konvektori.org. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, дата на раждане, пол, както и всяка друга информация, която лицето предоставя доброволно при регистрацията на konvektori.org. Информацията включва и всяка друга, която потребителят въвежда, използва или предоставя при заявяване, получаване или използване на стоки и услуги чрез konvektori.org (доколкото е приложимо), участие в промоции, томболи и състезания, попълване на анкетни карти, въпросници, формуляри и други. Потребителят може да поиска по всяко време достъп до, коригиране или заличаване на регистрацията и прилежащата към нея информация от konvektori.org.

konvektori.org събира и използва информация от потребителите, представляваща лични данни, за да идентифицира потребностите и интересите на потребителя, за да осигури качествено и персонализирано обслужване, за да предоставя информация за продукти и услуги, включително персонализирани промоционални оферти и за да помага на потребителите при ползването на konvektori.org и предоставяните услуги и поддръжка, за статистически цели и т.н. Информацията се съхранява в базата данни на konvektori.org, при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.


Цените на стоките и услугите, описани на
konvektori.org, са с ДДС. konvektori.org си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн.

Собственикът на сайта не носи отговорност за преки или косвени вреди, претърпяни от потребителите, в резултат от ползването или невъзможността за ползване на
konvektori.org или свързаните и предоставяни чрез konvektori.org услуги.

Имената на продукти или дружества, упоменати в съдържанието на
konvektori.org , може да са запазени търговски марки или търговски имена на съответните им собственици. Достъпът на потребителите до konvektori.org по никакъв начин не следва да се възприема от потребителите като предоставяне на лиценз или право за ползване на която и да е марка.

konvektori.org може да съдържа връзки към Интернет страници, които са собственост или се оперират от трети лица. При зареждане на такива Интернет страници чрез konvektori.org, потребителят се съгласява и приема, че собственикът на сайта не упражнява контрол върху съдържанието на тези страници и не носи отговорност за информация, създадена или публикувана в тях. Наличието на препратка към Интернет страници на трети лица в konvektori.org по никакъв начин не означава, собственикът на сайта одобрява съдържанието им или предлаганите чрез тях продукти и услуги. Потребителите се възползват от препратките на konvektori.org към Интернет страници на трети лица изцяло на своя отговорност и риск.  

Собственикът на сайта има право по всяко време да променя съдържанието на
konvektori.org и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване на konvektori.org се публикуват на konvektori.org и са достъпни за всички потребители.

 

Съгласночл.55 ,ал.3 от Закона за защита на потребителите съгласно, всеки клиент има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за закупуване на стока чрез konvektori.org, като върне стоката в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаването й. В случай, че Клиентът се откаже от сключения договор в срока по предходното изречение, той следва да изпрати изявление за отказ от сключения договор до konvektori.org и да върне стоката с ненарушена цялост. konvektori.org се задължавада възстанови на Клиента в пълен размер заплатените от него суми не по-късно 15 работни дни, считано от датата, на която Клиентът е упражнил някое от правата си на отказ.