Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Велико Търново

Велико Търново е един от най-красивите български градове, но и неговите жители са изправени пред реалностите на умерения климатичен пояс и по-конкретно – зимата. Зимата тук изисква сериозен подход по отношение на мерките за отопление на дома, които предприемаме. Освен добрата ефективност по отношение на домашния микроклимат, жителите на града предпочитат и системи за отопление, които са рентабилни и спрямо консумацията на електричество с оглед високите сметки за ток, станали факт в страната през последните няколко години.

Най-доброто и достъпно решение, което пазарът предлага по отношение на отоплението на нашия дом днес се казва конвектори Adax. Тези уреди за осигуряване на приятен микроклимат разчитат на сложни режими за управление, както и на физичния процес дифузия, имплементиращ Брауновото движение на частиците при газовете. Използвайки този научен подход, те лесно могат да осигурят отличното и равномерно отопление на всяко помещение в нашия дом.

За почти всеки жител на Велико Търново проблемът с високите сметки за ток е сериозен и това предполага използването на енергоспестяващи решения, каквито са и самите конвектори Адакс в своя стремеж напълно да удовлетворят потребителските очаквания по отношение осигуряването на приятен вътрешен климат.

Страхотното предимство на тези уреди е, че те по никакъв начин не зависят от климатичните влияния, както това се случва с климатиците при ниски температури, при които проблемите с обледеняването на външното тяло са ужасно неприятни. Модерните конвектори лесно се справят с подобни предизвикателства, защото просто нямат външни тела, а освен всичко са и 100% безопасни за малки деца или домашни любимци, които могат да се окажат в близък контакт с тях.

Тихата работа на тези системи за качествено и рентабилно отопление пък ни обещава спокойствие и тишина. Обадете се днес и поръчайте своя конвектор на телефон 0876 220 997 и се възползвайте от безплатната доставка в рамките на града и региона за тези отлични системи.