Economic конвектори

Понижаването на сметките за ток през зимните месеци е основна цел за повечето от нас. Тъй като в днешно време е истински лукс да отопляваме свободно цялото си жилище, без това да не се отрази пагубно на семейния бюджет, намирането на електрически уред с икономичен принцип на работа е задължително. С негова помощ няма да мръзнем в собствения си дом, където се предполага, че трябва да можем да се отпуснем напълно, а не да се навличаме с купища дрехи, защото не можем да си позволим ефективно отопление. 

Конвекторите Adax economix са истинско спасение в подобни случаи, а при нас в Konvektori.org ще ги откриете и на изгодни цени. Научете повече за тяхната експлоатация и подобрете условията за живеене в дома си.

Какви са характеристиките на конвектори Adax Economic

Конвектори economix са най-бюджетната серия на марката Адакс. Те са специално създадени за икономично потребление, което отново бива придружено от максимална функционалност и производителност. Всеки един модел е снабден с електронен термостат, също както и наличен в практични размери (височина и дължина), които на свой ред обезпечават лесния монтаж и приятното използване на уреда. 

Адакс икономик е перфектно решение за хората, които търсят евтини отоплителни средства, които да се отличават с прецизност по време на работа и максимални ползи за месечните сметки за ток. Поръчайте онлайн от Konvektori.org и вземете своя Adax economix, който се предлага и с включени крачета за още по-удобен и лесен монтаж. 

За кои помещения са подходящи

Конвекторите Adax economix vp 1120 kt, vp 1125 kt, vp 1105 kt и др. могат да се използват за отопление на всякакви видове помещения като:

  • Хол и спалня;

  • Кухня и трапезария;

  • Детски стаи;

  • Много малки стаи до 5м2;

  • Офиси и др.

Преди да изберете конкретен модел, преценете внимателно квадратурата, за да се насладите на оптимално климатизиране на стаята. Мощността на уреда е водещия фактор в случая, като Adax economix конвекторите могат успешно да отопляват пощения с квадратура 5м2, 9м2, 13м2, 17м2, 23м2 и др. Ние можем да Ви предложим най-доброто решение!

Какъв е разходът на енергия

С радиатори Adax economix той е минимален. Именно това класира тази серия като доста по-икономична от останалите, при които също се наблюдава спад на разхода за ток с 25%. Ниското потребление на Адакс икономик прави уредите едни от най-продаваните в наши дни, а положителните мнения на купувачите потвърждават статистиката. Посрещнете зимата по-готови от всякога и без притеснения за предстоящите разходи. Вашето икономично решение Ви очаква в Konvektori.org.
Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg