ADAX Glamox конвектори

Често клиентите, се чудят дали конвектори Adax Glamox са въобще марка на норвежците. Причината е, че това в повечето държави двете марки не присъстват заедно. България е изключение в това отношение и тук ние можем да се възползваме в по-голяма степен от продуктите на марката. С появяването си на пазара преди няколко години серията постепенно навлезна сериозно и измести както останалите модели на марката,  така и всички други предлагани на пазара артикули.

Причината е съвсем елементарна – серията Glamox е направена така, че покрива най-високите изисквания за пестене на електроенергия, ергонимочност на продукта, удобство при използване и безопасност. Какви са основните „козове“ на серията:

  • Богато разнообразие от терморегулатори ( електронни, дигитални, варианти с управление ). Които са в добре изолирана, отделна кутия – по този начин измерването на температурата на помещението не се влияе от топлинат на печката.
  • -Издължено ергономично тяло. По-голямата топлоотдаваща площ влияе като по-добре на отоплението ( по-меко е ), както и на сметките за ток.
  • Горната част на печката ( там, от където излиза топлия въздух ) е завъртяна към помещението – по този начин се избягват препятствия ( като пердета и первази ) и се засилва ефекта на отоплението . Топлият въздух винаги се изкачва нагоре, в случия се насочва първо към вътрешността на стаята.
  • Алуминиев нискотемпературен нагревателен елемент – вертикално разположен и с повишена дължина. Това е и най-големия нагревател на пазара, при съотношение големина на печка/нагревателен елемент.
  • Изключително прецизен термостат – мери температура с точност до 0.2 части от градуса, гарантирайки перфектна и прецизна работа, с малко консумация ток.

Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: