Neo конвектори

Серията конвектори с дигитален термостат Adax Neo ще ви спечелят с няколко основни неща: изключително приятен дизайн, последни технологии, лесно програмируем термостат и компактен външен вид. Основните им предимства са:

  • Прецизен електронен термостат ( отчитащ промяна до 0.2 градуса в помещението )
  • Ниско температурен нагревателен елемент
  • Страхотен дизайн в различни цветове
  • Програмируем термостат ( задавате различни режими на работа )
  • Компактен вид, позволяващ поставяне почти навсякъде
  • Наличие на нормален  и по-нисък вариант

Конвекторите Neo се предлагат в четири цвята – бял, сив и черен. По този начин за всеки специфичен дизайн на жилище без никакви проблеми ще може да изберете и подходяща за вашите нужди конвектори Adax Neo с програмируем термостат, освен това изключително изчистения ергономичен дизайн на тялото може да е чудесно допълнение към цялостната обстановка ( неслучайно Neo спечели награда „дизайн на годината“ преди няколко години ). Програмирането на печката става елементарно посредством бутоните, намиращи се отстрани на тялото – това позволява вкарване на няколко температурни режими. 

Какви видове конвектори Нео предлагаме?

Конвекторните печки на Адакс от серия Нео се различават основно по няколко основни характеристики.

Мощност

По показателите за мощност ще откриете конвекторни печки със свойствени характеристики 400 , 600 , 800 , 1000 , 1200 , 1400 , 2000 W. Преценете размера и нуждите на помещенията.

Капацитет

Подходящи са за стаи с различна квадратура – от 4 до 18 кв.м.

Цветове

Освен да избирате цвета на корпуса, имате възможност да подберете и детайлите по визията на вашия електроуред Нео – крачетата, които да поставите, ако вместо стенен монтаж търсите свободностоящо разположение. Тези аксесоари могат да бъдат в черен или сив цвят, а самото отоплително тяло – в сребристо, бяло или черно.

Всички модели на Адакс от серията Нео покриват скандинавските стандарти за качество и икономичност, като ви предоставят висока енергийна ефективност и редица функции, позволяващи контрол и икономия на ток. Такъв е модел Neo Ch 323 rtf, който разполага с три степени на мощност.

Изберете най-оптималното решение според характеристиките на дома или офиса ви сред богатия асортимент от възможности.

В комбинация с подробните описания и реални снимки, ще намерите най-подходящия артикул, съответстващ с изискванията ви. И то на много достъпни цени.

Продуктите, които ви предлагаме, са закупени директно от вносител, разполагат с гаранция и възможност за връщане до 14-дневен срок от получаване.

Възползвайте се от бърза и надеждна доставка до всички големи градове в София. Ако имате въпроси относно артикулите от серия Нео, се свържете с нас. 


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: