Конвектори и печки за баня

Всяко едно помещение в дома ни трябва да е снабдено с надежден източник на топлина. Банята също. Когато навън температурите отдавна са паднали под нулата, ние на свой ред трябва да помислим за рентабилно и ефективно решение, което да ни осигури комфортна температура на територията на цялото жилище. В много домове стаите за къпане и тоалетните не са добре изолирани, което ги прави доста мразовити и неудобни за използване. 

Когато провеждаме сутрешния си тоалет, е добре да не зъзнем пред огледалото, а да се чувстваме приятно и удобно, намирайки се в тази стая. Тук идват на помощ конвекторите за баня, които са влагозащитени и напълно безопасни за подобен вид ползване. Този вид електрически уреди са също така и доста икономични, което ги прави идеални за постоянна експлоатация. Изберете печки Adax. 

Кои отоплителни уреди са подходящи за банята

Освен конвектори, можете да поставите в стаята за къпане и някои други видове отоплителни уреди като рефлекторни тела, сушилни за кърпи и обувки и др. Приятният климат в стаята за къпане е много важен, за да бъде релаксацията ни в края на деня пълноценна, а сутрешният тоалет да протича гладко и приятно. 

Често се случва да бъдем обезпокоявани от ниските температури в помещението за освежаване, което го прави нефункционално и неподходящо за къпане най-вече за малки деца. Погрижете се за правилното му отопление и изберете печка за баня от Konvektori.org. Конвекторите Адакс са разумно и функционално решение, което няма да Ви разочарова през целия зимен сезон.

Безопасни ли са конвекторите

Печките, които са специално създадени за стаи за къпане, са напълно безопасни и не крият никакви рискове за възникването на инциденти, свързани с електрическата мрежа. Именно това ги прави и толкова популярни сред потребителите, а разумните им цени ги определят като бюджетно и рентабилно решение, когато зимата е разгара си. Изберете по-добрият начин за отопление на банята и купете конвектор Адакс от Konvektori.org. Нашите онлайн предложения за влагозащитени печки ще отговорят на всичките Ви изисквания. 

Как се използват

Печките за баня Адакс се използват изключително лесно и много приятно:

  • Определете място, на което да поставите конвектора;

  • Включете го към електричеството;

  • Задайте желаната температура;

  • Насладете се на неговата работа.

Единственото нещо, към което трябва да проявите по-голямо внимание, това е големината на помещението. За да бъде отоплението ефективно, е желателно да изберете печка, която напълно да отговаря на квадратурата - 4 кв.м, 5 кв.м, 6 кв.м, 8 кв.м, 11 кв.м и др. Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: