Конвектори Atlantic F19 Design

Пазарът предлага разнообразие от средства за отопление, някои от които доста икономични, а други - пагубни за семейния бюджет. Преди да изберем конкретен вид електрически уред, с който да поддържаме приятна температура в жилището си, трябва да решим какви сметки за ток сме готови да платим, колко стаи искаме да отопляваме и кой тип средство за климатизация предпочитаме. 

Конвектори Atlantic f19 design притежават добри характеристики, предлагат се различни екстри и мощности, а цената им е сравнително ниска. Устройството им включва челен панел с хомогенно излъчване, а отопляемата площ може да бъде от 5 до 23 кв.м.

Подходящи ли са конвекторите Atlantic F19 design за отопление през зимата

Отоплението през зимата е дотам важно, че ако то не е достатъчно ефективно, и ние на свой ред няма да се чувстваме добре у дома. Независимо от броя стаи и интензитета, с който ги използваме, температурите в тях трябва да са благоприятни за комфортен престой, без това да рефлектира пагубно върху финансовото ни състояние. Конвектори Atlantic f19 design са умно и разумно отоплително решение за по-студените месеци от годината, защото притежават пълен набор от функционалности и екстри:

  • Електро-механичен термостат;

  • Постигане на равномерно и бързо климатизиране на стаята;

  • Защита от прегряване и автоматично изключване на уреда в случай на падане;

  • Висока влагоустойчивост, която прави Atlantic f19 design подходящ за бани;

  • Безшумна работа и надеждност;

  • Оптимална мощност - 1500w, 2000w, 2500w и др. 

Домашният уют няма цена. Изберете магазин Konvektori.bg и поръчайте своя конвектор онлайн. Внесете комфорт в ежедневието си и не се страхувайте да посрещнете зимата. Тя вече няма да “заплашва” бюджета Ви, защото ние ще Ви предложим отоплителни решения от най-висок клас и на ниски цени. 

Защо да се доверим на марката

Атлантик е френска марка конвектори, които се отличават с висококачественото си изпълнение и стилен дизайн. Безупречната им работа и адаптивен принцип на действие създават предпоставки за една дългосрочна употреба, която ще Ви донесе многобройни ползи и неочаквани резултати. Изберете радиатори Atlantic f19 design. Изберете най-доброто. 

Какво друго ще открием  в магазин Konvektori.bg

Ниски цени, голямо разнообразие от конвектори и професионално обслужване - всичко това Ви очаква при нас в Konvektori.bg, където освен Atlantic f19 design ще откриете и много други видове радиатори за дома, офиса и помещения с много големи площи. Понижете сметките за ток тази зима и се погрижете достатъчно топлина във всяка една стая да има.


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: