Конвектори Glamox TLO с дигитален термостат

Отоплителният сезон се свързва с рязко повишаване на сметките за ток. Когато температурите навън станат минусови, потребността от ефективни електроуреди става силно осезаема. За да постигнем оптимална температура във всички помещения, са ни необходими електроуреди с оптимална мощност, които да създадат приятен климат съгласно жилищната квадратура. 

Съвременните конвектори с дигитален термостат се оказват разумно и практично решение, защото са икономични, с компактни размери и напълно отговарящи на стандартите за качество и производителност. Много хора вече ги предпочетоха пред останалите отоплителни уреди, като онлайн в Konvektori.org ще ги откриете и на ниски цени. 

Какво представляват конвекторите с дигитален термостат

Серията Glamox се счита за най-успешната на марката Adax. Конвекторите Glamox tlo са иновация при този вид отоплителни уреди, защото принципът им на работа предоставя висока производителност и екологичност. Налице е възможността за прецизно програмиране на стайната температура посредством дигитален термостат, който е снабден със сензор за температурата и дисплей, върху който се изписва моментните градуси. 

Ако търсите отоплителен уред, с икономичен режим на работа и редица функционалности, то Glamox tlo е идеалното за Вас решение за най-студените дни от годината. Моделите конвектори отговарят на следното описание:

  • Термозащита, която се активира автоматично;

  • Дигитален термостат и сензор за температурата;

  • Предпазване от замръзване;

  • Лесен монтаж (на стената и с помощта на допълнителни крачета за свободно поставяне);

  • Норвежко качество;

  • Оптимални дължина и ширина;

  • Максимална гаранция и др.

Glamox tlo конвекторите са сред най-ефективните отоплителни решения, които доста български домакинства вече избраха. Изберете ги и Вие. 

За каква квадратура са подходящи

Тази серия конвектори са предназначени за помещения с малки и големи квадратури. За да бъде отоплението възможно най-ефективно, трябва да се съобразим изцяло с площта на стаята. Колкото по-голямо е помещението, толкова по-мощен уред ще ни е необходим. Ако става дума за отопление на 9 кв. метра, конвектор Glamox tlo 10 би свършил отлична работа. Но ако стаята надвишава тази квадратура, модел tlo 14 е по-доброто решение. 

Как се монтират

Монтажът на конвектора е бърз и лесен. В случая имате две възможности - да ги поставите на стената или да добавите специални крачета, за да бъде уредът свободностоящ в стаята, което е и правилното решение, ако планирате да местите конвектора във времето.


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: