Neo WiFi конвектори

Серията конвекторни печки Neo Wifi на Adax е за хората, които знаят какво искат и могат да го получат веднага. В унисон с днешния ден, тези конвектори са снабдени с управление посредством WiFi мрежата на дома, офиса, магазина или каквото и да е друго помещение.

Как работи Neo WiFi?

Свързваме го посредством локалната бежична мрежа, необходимо е единствено наличието на рутер. Веднъж свързан можем да нагласяме, променяме , дооформяме каквито пожелаем режими колкото пъти ни се иска.

Как се свързваме с печката?

Посредством апликация от телефона, напълно безплатно. Налице е за Android и iOS. Мобилното приложение се казва Smart Heater app. Изключително елементарно е за работа.

С какво се характеризира този уред?

Тук налице са всички възможни плюсове на скандинавската марка + интегрираната от норвежците модерна система за управление:

  • Безжичен термостат за управление WT
  • Изключително точно мерене на локалната температура посредством електроника.
  • Ниска работна температурата – не изгаря прах, не изсушава въздуха, не се чува при работа.
  • Нагревател от последно поколение, осигуряващ максимално топлоотдаване.
  • Безопасен – лицевия панел е с изключително ниска тмпература. Не се притеснявайте за безопасността на своите деца.

Как изглежда печката?

Като видите Neo WiFi e неминуемо да не направите паралел с Neo, дизайнът е взаимстан, но линиите са още по-опростени. Профилът е станал по-тънък, кутията на нагревателя е под ъгъл, така че и да застанете острани да не види ръбести форми. Към момента ще се предлага само в бял цвят. Стандартната височина е 330мм (33см), налице е и по-нисък модел 210мм (21см), широчината както обикновено е функция от мощността на печката.

Как изглежда управлението?

Тук водещото е простотата – именно в духа на тази идея е направен и дисплея. Няма нищо излишно. Показва се температурата, има датчик за работния режим и датчик, показващ, че уредът е свързан към WiFi.

Не се чудете, а сега направете своя избор. Точен уред, съобразен с последните тенденции и изисквания на модерния човек. Лесно управление на уред осигуряващ бързо и надеждно управление от Норвегия!


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: