Atlantic конвектори

Докато някои от нас решават да заложат на твърдите горива, други нямат възможност да поддържат подобен вид отопление и продължават да се придържат към класическите методи за климатизиране на жилището, което на свой ред е свързано с големи сметки за ток и така цели няколко месеца. Това поражда необходимостта от добра алтернатива, която да ни осигури икономично потребление и максимален комфорт у дома. Изберете радиатори Атлантик и се запознайте отблизо с техните впечатляващи характеристики. 

Защо конвекторите Atlantic са толкова предпочитани

Конвектори Atlantic са не случайно толкова предпочитани. С произход Франция, този вид електрически радиатори се считат за едни от най-ефективните средства за домашно и офис отопление, като ниските им цени само допълват перфектното им техническо изпълнение. Търсите висока производителност и икономична работа? Конвектори Atlantic са точно това, на което винаги сте се надявали по отношение на жилищното отопление, като от тях можете да очаквате наистина много:

  • Надеждност и дълъг експлоатационен живот;

  • Възможност за подов и стенен монтаж;

  • Разнообразие от мощности и богата типова гама, която включва и лъчисти печки Атлантик с висока степен на защита от влага;

  • Модели с механичен, електронен и дигитален термостат;

  • Достъпни цени и френско качество;

  • Стилен дизайн.

Конвекторите Атлантик могат да Ви осигурят всичко това - поръчайте онлайн от Konvektori.org и се възползвайте от разнообразната ни гама предложения за печки Atlantic. 

Какви са видовете

За всеки вид помещение си има подходящо отоплително решение. Какво да бъде то? Много е важно да вземете предвид няколко по-основни неща: предназначението на стаята, квадратурата, заделеният бюджет и потребителските мнения. Тези критерии ще Ви водят в избора на печки Atlantic, които на първо място трябва да предлагат висока функционалност и икономична работа. В Konvektori.org са налични конвектори Атлантик като F119 CMG-TLC, F117 CMG-TLC, F CMG -TLC M до 2500w и др. Мощностите при печките Атлантик са доста разнообразни, което ще Ви даде възможност да изберете най-доброто за своя дом.

Колко струва отоплението с конвектор

Освен че отоплението с радиатор Atlantic е безопасно, безшумно и лесно за управление, то е и доста икономично. Електронните термостати поддържат оптималната температура, която бива предварително зададена. Естествената конвекция осигурява ефективна климатизация дори и при по-големи пространства, а бързото затопляне е допълнителен бонус към спестяващата от електрическа енергия работа на печката Атлантик.


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: