Atlantic конвектори

Докато някои от нас решават да заложат на твърдите горива, други нямат възможност да поддържат подобен вид отопление и продължават да се придържат към класическите методи за климатизиране на жилището, което на свой ред е свързано с големи сметки за ток и така цели няколко месеца. Това поражда необходимостта от добра алтернатива, която да ни осигури икономично потребление и максимален комфорт у дома. Изберете радиатори Атлантик и се запознайте отблизо с техните впечатляващи характеристики. 

Защо конвекторите Atlantic са толкова предпочитани

Конвектори Atlantic са не случайно толкова предпочитани. С произход Франция, този вид електрически радиатори се считат за едни от най-ефективните средства за домашно и офис отопление, като ниските им цени само допълват перфектното им техническо изпълнение. Търсите висока производителност и икономична работа? Конвектори Atlantic са точно това, на което винаги сте се надявали по отношение на жилищното отопление, като от тях можете да очаквате наистина много:

  • Надеждност и дълъг експлоатационен живот;

  • Възможност за подов и стенен монтаж;

  • Разнообразие от мощности и богата типова гама, която включва и лъчисти печки Атлантик с висока степен на защита от влага;

  • Модели с механичен, електронен и дигитален термостат;

  • Достъпни цени и френско качество;

  • Стилен дизайн.

Конвекторите Атлантик могат да Ви осигурят всичко това - поръчайте онлайн от Konvektori.org и се възползвайте от разнообразната ни гама предложения за печки Atlantic. 

Какви са видовете

За всеки вид помещение си има подходящо отоплително решение. Какво да бъде то? Много е важно да вземете предвид няколко по-основни неща: предназначението на стаята, квадратурата, заделеният бюджет и потребителските мнения. Тези критерии ще Ви водят в избора на печки Atlantic, които на първо място трябва да предлагат висока функционалност и икономична работа. В Konvektori.org са налични конвектори Атлантик като F119 CMG-TLC, F117 CMG-TLC, F CMG -TLC M до 2500w и др. Мощностите при печките Атлантик са доста разнообразни, което ще Ви даде възможност да изберете най-доброто за своя дом.

Колко струва отоплението с конвектор

Освен че отоплението с радиатор Atlantic е безопасно, безшумно и лесно за управление, то е и доста икономично. Електронните термостати поддържат оптималната температура, която бива предварително зададена. Естествената конвекция осигурява ефективна климатизация дори и при по-големи пространства, а бързото затопляне е допълнителен бонус към спестяващата от електрическа енергия работа на печката Атлантик.
Atlantic F127 1000W до 9м2 1
269.00 лв


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: