За нас

Кои сме ние

Ние сме изключително сплотен и мотивиран екип от млади хора, който е част от проекта за санитарно и интериорно оборудване Гауди Ди Ес. На пазара сме вече 10 години и периодично актуализираме познанията си, чрез посещение на тематични семинари и обучения.

Какво предлагаме

Убедени в икономичното и ефективно отопление, с помощта на конвекторните печки Adax създадохме сайта Konvektori.org. Само това, обаче не е достатъчно!

Правилният избор е много важна част от покупката на даден отоплителен уред. Ето защо беше сформиран и нашият екип. Той работи с всеки клиент индивидуално и се интересува от подробности за отопляваното помещение, като неговата кубатура и квадратура, има ли изолация и каква част от помещението е изолирана - само стени, стени и таван или стени, таван и под. Помещението има ли хубава дограма и врата? Какъв е процентът на влагата? Все важни въпроси, които позволяват определяне степента на топлинни загуби и правилното изчисление на мощността на отоплителните уреди.

Нашата мисия

Мисията на екипа и проекта е да докажат, че отоплението през зимата може да бъде икономично и ефективно. Целта ни е да съдействаме на всеки клиент, който иска да направи дългосрочна изгодна инвестиция в правилните отоплителни уреди, без да надплаща както при първоначалната покупка, така и в последствие при сметките му за ток.

Освен че помагаме на клиента да направи най-правилния, според условията, избор, ние осигуряваме също: 

  • Обучение за правилно управление на уредите, а при достатъчна техническа грамотност, предлагаме и печка с възможност за контрол от смартфон през Wi-Fi или с механичен и електронен термостат;
  • Извършване на нужната инсталация спрямо това, дали конвектора ще се мести или ще е стационарен, дали ще се монтира на стената или на пода.;
  • Ако искате да управлявате няколко уреда от едно място, ние ще Ви съдействаме с инсталацията.

Защо да изберете нас

Практиката многократно е доказала, че когато се доверим на специалистите, крайният резултат винаги е най-добър, а удовлетворението от инвестицията - максимално! Това е особено вярно, ако се доверим и на правилните експерти, а ние сме точно тези хора. С кое сме по-добри от останалите:

  • Работим директно с вносителя на конвекторите Адакс, което прави цените ни многократно по-изгодни;
  • Правим чести и регулярни намаления, така че клиентите, които ни следят да се възползват първи от тях;
  • Предлагаме всички серии и модели, пускани от производителя;
  • Имаме няколко шоурума, а сайтът ни отговаря на най-съвременните и високи стандарти в Европа и света;
  • Предлагаме още и безплатна доставка при поръчки над 299 лева.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: