Сливен

Сливен е град, който се слави с изключително силните ветрове, които се сблъскват в региона и така допълнително поддържат по-ниски температури. През зимата това е дори по-сериозен проблем и резонно жителите на града търсят начин да се справят с предизвикателството на ниските температури. Именно едно от най-сполучливите решения в тази насока се оказват качествените конвектори Adax, коитоKonvektori.org предлага на своите клиенти.
Конвектори Адакс - Сливен
Норвежката компания за производство на отоплителни системи бързо затвърди позиции, както в Европа и България, така и на локално ниво в Сливен, предлагайки уникално съотношение между цена и качество, което е топ приоритет за всеки роден потребител. Високата ефективност на използваните ресурси е също важна причина за покупката на конвектори Адакс с оглед на постоянно растящите цени на електричеството. Използвайки тези системи вие ще можете да се справите успешно с това предизвикателство и в кратки срокове ще успеете да възвърнете направената при покупката им инвестиция.

Тези уреди за отопление се славят с тиха работа и високо ниво на безопасност. Първото допринася за тишината и спокойствието у дома, докато второто предпазва малките членове на семейството и дори домашните любимци напълно от злополуки. Уредите за отопление от този вид не зависят от външни температури и могат да функционират дори при -50 градуса, тъй като за разлика от климатиците нямат външно тяло.

Модерния дизайн на съвременните конвектори допринася за тяхната перфектна интеграция във всеки красив дом и те изглеждат като естествено продължение на интериора, а дългият експлоатационен живот и 7-годишната специална гаранция, която ще получите от нас е дори още по-голям аргумент в полза покупката на тези системи за отопление.

Подарете си една мека и топла, тиха и спокойна, уютна и приятна зима в компанията на любимите хора в своя дом, благодарение на огромното разнообразие от модели, които предлагаме на вас, нашите потребители. За въпроси и консултации можете да ни откриете на телефон 0876 220 997.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: