Eco Basic конвектори

През зимата прекарваме значително време у дома. Работните ангажименти и някои лични задачи са единствената причина, поради която напускаме топлото си жилище, което трябва да отопляваме по коректен начин, за да бъде престоят ни в него наистина приятен. 

Доста семейства се стремят към чувствително понижаване на сметките за ток, което в повечето случаи се оказва трудно за постигане. Повечето електрически уреди не са никак икономични, което ни мотивира да открием рентабилно и практично решение за зимния период. Днешните конвектори са доста добър вариант за онези, които искат да живеят в комфортен и уютен дом, в който всяка една стая е добре климатизирана. 

С какво се отличават конвекторите Eco Basic

Конвекторите Adax eco basic са високотехнологично решение, което съчетава класическата практичност и модерния поглед към бъдещето. Тази серия отоплителни уреди на норвежката марка Адакс е сред първите на пазара, като към днешна дата остава все така търсена и предпочитаната от българския потребител. Adax eco basic се отличава с висока производителност и ниско потребление, съвременно дизайнерско изпълнение и лесен принцип на работа. Техническите характеристики на конвекторите са доказателство за тяхната функционалност, а именно:

  • Електронен термостат и издължено тяло, което осигурява оптимално отопляване на стаята;

  • Защита от прегряване;

  • Максимална мощност - 400w, 600w, 1400w, 2000w (според квадратурата);

  • Компактни размери и възможност за безпроблемен монтаж (с крачета и планки за стена).

При нас ще откриете разнообразни модели конвектори Adax eco basic, които предлагаме на изгодни цени и с най-високо качество. Разгледайте и останалите отоплителни уреди на марката Adax - норвежко качество без аналог.

Подходящи ли са за семейства с малки деца

Семействата, които отглеждат малки деца в домовете си, се нуждаят още повече от ефективно отопление, което същевременно да е обвързано и с нисък разход на ел. енергия. Конвекторите Adax eco basic се оказват доста уместно решение в подобни ситуации, защото са напълно безопасни, осигуряват приятен климат в стаята и са подходящи дори и за баня. Изберете подходящ модел от Konvektori.org и забравете за дискомфорта през зимния период. 

Как да поръчам онлайн

За да поръчате конвектор Adax eco basic онлайн, трябва просто да изберете модел, да го добавите в количката и да следвате стъпките. Коректната доставка е част от нашата мисия да предоставим на клиентите си едно пълно и навременно обслужване, което да е в унисон със съвременните изисквания за лоялност и гъвкавост.  


Безплатна доставка над 299лв.
Над 10 години опит
14 дни право на връщане
Продукти закупени от вносител
Проверка на пратката
Сигурни плащания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: