Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Банско

Банско е един от студените български градове. Това е факт заради неговата надморска височина, която е основна причина за ниските зимни температури тук. Местните обаче намират начин да се справят със студа и то доста ефективно с помощта на висококачествените и все по-разпространени у нас конвектори, които допринасят за уютната атмосфера в нашето жилище.

Климатът тук е доста хладен и става наистина студено през зимните месеци, когато падне сняг. Един от вариантите за ефективно отопление, който ви предлагаме е с помощта на ултра модерните конвектори Адакс, които ще се погрижат за топлата и комфортна обстановка във вашия дом. Все по-разпространени тези уреди за отопление имат куп предимства, които ще обобщим накратко по-долу:

  • Красиви – защото елегантният им дизайн ги прави идеални за всеки интериор
  • Модерни – изключително иновативен концептуален подход при проектирането им
  • Мобилни – в случай че се наложи да отоплявате конкретно помещение в своя дом
  • Безопасни – за да не се излага дори на минимален риск нито един член на семейството
  • Дълъг живот – защото ще ни служат с години, а инвестицията за покупката им ще направим еднократно
  • Евтини – в сравнение със сходни отоплителни уреди, това са изключително достъпни системи
  • Независими – без значение какво е времето навън те винаги ще изпълняват това, за което са били създадени, а именно ще осигуряват топлина за вашето семейство

Тези чудесни системи са едно комплексно решение, което ще ви помогне веднъж завинаги да се справите със зимните студове и то при изключително изгодни за вас условия. Поръчвайки тези уреди, вие ще можете да се възползвате и от безплатната доставка, която предлагаме директно до вратите на вашия дом.

Ако се нуждаете от сигурна, надеждна и ефективна система за отопление, то покупката на конвектори Adax в Банское един страхотен вариант за вас. Свържете се с нас на телефон 0876 220 997 и подарете една топла зима на любимите си хора.