Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Калофер

 

Калофер е един чудесен български град, който подобно на цялата страна трябва да се справя с предизвикателствата, които предлага умереният климатичен пояс. Зимите тук са доста остри и са характерни със студа, който носят със себе си. Едно удобно решение, което жителите на града възприемат във все по-големи мащаби е използването на конвектори като ефикасен метод за отопление на своите домове.

Разнообразната гама конвекторни отоплителни уреди Адакс, които предлагаме на нашите клиенти съумяват да гарантират една приятна, отпускаща и топла домашна обстановка дори по време на най-суровите зими. Високоефективните конвектори Adax съумяват да предложат редица удобства, които да гарантират крайното удоволствие от направената покупка от страна на потребителите.

Ето и кратък списък на нещата, провокиращи в най-голяма степен избора на подобни системи за битова климатизация:

  • Енергийната ефективност, благодарение на която можем да се редуцираме сметки си за ток в дългосрочен план и така бързо да възстановим направената инвестиция при покупката на тези уреди.
  • Тиха и безшумна работа, която гарантира спокойствието в нашия дом, нещо, което със сигурност ще оцените в малките часове на студените зимни нощи.
  • Изящен и модерен дизайн, който се характеризира с приспособимост към най-различни интериори и декорации.
  • 100% - ова безопасност, която изключва всякакви инциденти с тези уреди дори в дома ни да има палави малки деца или домашни любимци.
  • Ниска цена – за разлика от решенията за отопление с подобна ефективност, покупката на тези системи е лесно осъществима дори от домакинства със силно ограничен бюджет.
  • Абсолютна независимост от външните климатични условия, която ни гарантира топъл дом дори при рекордни зимни температури.

Покупката на конвектори в Калофер е един чудесен начин да сме сигурни, че ще осигурим приятен и топъл дом за нашето семейство и в най-студените месеци на годината. Обадете се още днес на телефон 0876 220 997 и поръчайте своята нова система за отопление, за да се възползвате от напълно безплатната й доставка до вашата врата.