Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Разлог

Ако живеете в Разлог и се чудите какъв електроуред за отопление да изберете през зимния сезон, то ще останете приятно изненадани от модерните конвектори Адакс, които предлагаме. Те често биват съпоставяни с климатиците, но на практика са по-евтини и по-ефективни именно през зимата, а освен това не генерират и никакъв шум, който да смущава вашето спокойствие.

Ние от Konvektori.org ви предлагаме едни отлични отоплителни системи, които съумяват лесно да се справят с регулирането на микроклимата през студените месеци. Тези конвекторни печки, създадени от високотехнологична норвежка компания Adax се справят без проблем с отоплението на дома ви дори при рекордно ниски температури, защото не зависят по никакъв начин от външните атмосферни влияния, както това се случва с климатичните системи. Така те съумяват да предложат една подобрена надеждност и да обезпечат домашната топлина и уют за нас и близките ни хора.

Все повече потребители в Разлог предпочитат употребата именно конвектори за отопление, защото добрите отзиви в тази насока не са един и два, а знаете, че най-добрата реклама е от уста на уста, от потребител на потребител. Освен всичко останало, избирайки покупката на съвременни конвекторни печки вие правите важна стъпка по отношение икономията на електричество. Това е факт, защото тези системи са страхотно ефективни и могат да редуцират значително вашите сметки за ток в края на месеца и така да се изплатят в кратки срокове, допълнително аргументирайки вложената инвестиция при покупката им.

Днес, местните хора с удоволствие се възползват от тези чудесни отоплителни уреди, както заради ниската им цена, така и заради куп други предимства. Ако все още не сте убедени в покупката на конвектори и имате допълнителни въпроси, очакващи своите отговори, то можете веднага да се свържете с нас на телефон 0876 220 997 и да се възползвате от нашия консултантски екип. Още един бонус, който мислим, че вие заслужавате е 100% безплатната доставка на закупените уреди до дома ви.


Вижте Конвектори Адакс в Разлог на по-голяма карта