Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Варна

Варна е град, изложен на интензивни климатични аномалии през различните сезони. Това обуславя и големите температурни разлики, с които жителите на морската ни столица трябва да се сблъскват през различните сезони.

Зимата тук е характерна с по-силните си и пронизващи ветрове с оглед на факта, че няма какво да ги спре и те влияят пряко върху климата на града и представляват сериозно предизвикателство за обитателите, които търсят най-добрия начин за отопление. Едно от най-предпочитаните решения на варненци през отоплителния сезон си остават т.нар. конвектори. Те съумяват да предложат една наистина страхотна ефективност в съчетание с ниска цена и рентабилност при експлоатация.

Сред любимите на потребителите конвектори във Варна се откроява една марка, която все повече си пробива път и се превръща в лидер на пазара за отоплителна техника тук, а именно Adax. Тези уреди са отлично проектирани и възползвайки се от предимствата на дифузионното разпространение на газовете в затворени пространства съумяват да предложат качеството, което да задоволи потребностите на клиентите от домашна топлина през зимния сезон.

Електроуредите Адакс са отлично познати на българския и международен пазар. Чрез високото си качество те съумяха да се наложат като любими уреди от този тип на милиони българи, както в морската ни столица, така и в редица градове в цялата страна. Като добавим и факта, че системите съумяват и да минимизират използването на електроенергия и така да се справят с раздутите сметки за ток, то със сигурност си струва да се замислите дали това не е най-добрия вариант за отопление на вашия дом през зимата.

Ако имате нужда от повече информация или искате да закупите тези високоефективни конвектори, то можете да се свържете с нас на телефон 0876 220 997, за да получите безплатна консултация и да научите повече за предимствата от използването на такива системи за целите на домашната климатизация и отоплението като цяло.