Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Ловеч

Имате нужда от надеждно отопление? Искате да редуцирате сметките си за електричество през зимния отоплителен сезон? Има решение за вашите нужди и това са скандинавските конвектори Адакс,които ние предлагаме ексклузивно за Ловеч и региона.

Мнозина са изправени пред предизвикателството да осигурят топъл и комфортен дом за своето семейство и това ни кара да търсим най-ефективния и добър метод да постигнем това. Както споменахме и в началото, едни от най-добрите решения на пазара по отношение на отоплението на дома се казват конвектори. Защо да изберем електроуреди от Adax в Ловеч? Ето няколко важни предпоставки, които да ви убедят, че избирайки този тип системи вие правите едно далновидно решение за вас и вашето домакинство:

  • Страхотна ефективност по отношение отоплението на закрити помещения
  • Елегантен модерен дизайн, който се вписва идеално във всяка интериорна концепция
  • Високо ниво на безопасност, което не позволява риск от пожар
  • Тиха и безшумна работа, която ни гарантира спокойствие у дома
  • Режим на работа, който значително редуцира размера на сметките ни към енергоразпределителните компании
  • Дълъг експлоатационен живот
  • Минимално ниво на поддръжка
  • Независимост от външните климатични обстоятелства, което позволява безпроблемна експлоатация на уредите дори при рекордно ниски температури

Това са само част от невероятно удобните възможности, които ни предоставят съвременните конвектори в своя стремеж да покрият нашите очаквания и лесно да осигурят високо ниво на домашен комфорт и приятна мека топлина за цялото ни семейство. Оптималният дифузионен цикъл на тези системи за отопление ни дава възможност да преодолеем температурните различия в отделните части на помещенията, създавайки предсказуем и равномерен микроклимат.

В случай че сте се убедили, че покупката на тези уреди за отопление е нещо, което може да ви осигури страхотни резултати или пък имате въпроси по отношение на тяхната функционалност, то можете да ни намерите на телефон 0876 220 997 и да се консултирате с нас. Освен всичко останало ще можете да се възползвате и от безплатната доставка на избрания модел до вашия дом в най-кратки срокове.