Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Разград

Ако търсите евтин и надежден начин за отопление в Разград, то покупката на конвектори е едно страхотно решение, което ще ви гарантира пълно удовлетворение от направената инвестиция. Добре проектирани в концептуален план тези системи се доказват от няколко години като един разумен начин за справяне с ниските температури през зимата, а паралелно с това и с високите сметки за електричество, които се налага да заплащат разградчани.

Стремейки се да ви предложим само най-качествените решения за отопление, ние ви даваме страхотната възможност да се възползвате от едни от най-добрите системи в това отношение, а именно известните норвежки конвектори Адакс. За краткото време от едва няколко години, в които те са на родния пазар, системите Adax съумяха да очароват разградчани със своята страхотна работа и да им осигурят комфорта, от които се нуждаят.

Не е тайна, че това са високотехнологични системи за отопление, които следват най-високи европейски изисквания в стремежа си да ни гарантират отлично балансирана стратегия за по-топъл дом по време на зимния сезон, когато това е наложително. Разград е един от градовете у нас, в които температурите падат до екстремни стойности през зимата и това предполага използването на уреди, които не разчитат за своята работа на по-меки външни условия.

Климатиците често се оказват неефективни при температури от порядъка на -5 и -10 градуса, а това се отразява неблагоприятно на домашния уют и топлина, но също така и в сметките ни за ток. Далеч по-ефикасни се оказват споменатите конвектори, които не зависят по никакъв начин от това каква е температурата навън и са в състояние да осигурят мека топлина в нашия дом дори при условия, които предполагат рекордни климатични аномалии.

Избора на конвекторни системи е едно страхотно и логически обосновано решение, което ще съумее да ви гарантира висока ефективност и рентабилност при нужда от качествено отопление. Можете да ни потърсите на 0876 220 997 и да се възползвате от безплатната, високоскоростна доставка за града и областта, която предлагаме на нашите клиенти.