Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Русе

Един от градовете, които се славят като водещи у нас по отношение на редица нововъведения е Русе. Именно тук с оглед огромните температурни колебания, гражданите и домакинствата бързо съумяха да намерят решение на проблемите с високите си сметки за ток, заменяйки старите си печки с нови и изключително ефективни конвектори от най-реномирани световни производители.

Сред марките, които се налагат на местния пазар са небезизвестните конвектори Adax, които се славят с дълъг експлоатационен живот, високо ниво на безопасност и страхотна ефективност по отношение на цена-качество. Системите от продуктовата гама на Адакс съумяват да предложат на потребителите в Русе и красив елегантен дизайн, който лесно се вписва във всяка обстановка и представлява естествено продължение на концепцията на нашия модерен дом.

Още едно топ предимство на конвекторните системи е разбира се тяхната тиха работа. Няма да е лъжа, ако кажем, че потребителите трудно могат да разберат дали системата работи или не, ако не погледнат светлинните й индикатори. Това е важна стъпка към осигуряването на спокойствието и тишината, от които се нуждаем в нашия дом.

Режимите на функциониране на тези уникални конвектори ни дават възможност да се насладим да страхотно ефективна работа от тяхна страна, а така и да прекратим разхищението на енергия за отоплението на нашия дом. Избирайки покупка на такива системиот нас вие получавате и напълно безплатна доставка за града и региона в рамките на невероятно кратки срокове, защото за нас е важно да гарантираме на 100% вашето крайно задоволство.

Ако все още се колебаете дали да изберете тези уреди за отопление, то лесно можете да ни потърсите на телефон 0876 220 997 и да получите отговори на своите въпроси. В случай че се колебаете кой е подходящия модел решение за вас, то ние на драго сърце ще ви помогнем да изберете най-добрия такъв, за да сме сигурни в усмивките по лицата нашите потребители дори в най-студените дни през годината.