Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Карлово

                                                          

Днес в много от градовете в България хората имат сериозни проблеми със сметките си за отопление и то в случаите, когато говорим за електрическо такова. В Карлово това също не е изключение и болшинството домакинства, живеещи в града търсят удобен и ефективен вариант да се преборят високите сметки за електроенергия, но същевременно и да се наслаждават на домашна топлина и уют.

Един от най-предпочитаните варианти с оглед специфичния климат в града се оказва покупката на конвектори Adax. Системите на популярната скандинавска фирма се утвърдиха като водещи у нас за последните няколко години и ясно се усеща тяхното влияние и тук. Все повече местни хора предпочитат именно този вариант поради причината, че той е по-достъпен за масовия потребител, без да натоварва непоносимо бюджета му.

Още 2 неща, от които ще можете да се възползвате, ако се нуждаете от конвектори Адакс в Карлово и се използвате нашите предложения са безплатната доставка до вашия дом, както и невероятната 7-годишна гаранция, предоставяна от нас за тези уникални уреди за отопление. Изберете най-подходящият за вас модел конвектори и се потопете в меката домашната топлина, която тези системи осигуряват за цялото семейство дори при екстремни температури.

Минималната нужда от поддръжка, както и високото ниво на безопасност при покупка на този вид отоплителни системи са още един аргумент, който ясно подкрепя тяхната покупка от все повече домакинства тук, в цялата страна, а и в цяла Европа. Приятната елегантна визия лесно се вписва във всеки интериор и се превръща в продължение на неговата концепция, която осигурява неподозирано ниво на комфорт за обитателите.

Потърсете ни на телефон 0876 220 997 за безплатна препоръка, консултация или отговор на вашите въпроси. Станете един от хилядите клиенти, които ни се довериха при покупка на системи за отопление и гарантирайте щастието и усмивките по лицето на всеки член от вашето семейство още днес.