Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Благоевград

Ако търсите широка гама конвектори в Благоевград и то с безплатна доставка до вашия дом, то попаднали сте точно, където трябва. Konvektori.org ви дава възможност да избирате между огромно разнообразие модели, които лесно и ефективно ще се справят с предизвикателствата, които зимата отправя по отношение на домашното отопление.

Ние ви предлагаме едни от най-качествените конвектори, които европейският пазар предлага, а именно тези от реномираната марка Adax. Удобно и балансирано съчетание на цена и потребителска стойност, тези системи направиха огромен скок в разпространението си сред жителите на Благоевград през последните няколко години.

Перманентните проблеми с високите сметки за ток още повече подтикнаха благоевградчани да търсят най-ефективния начин за отопление. Именно тук модерните конвектори Адакс се справят перфектно с поставените пред тях потребителски очаквания и съумяват да изненадат с невероятно надеждна и рентабилна работа дори при най-ниски зимни температури.

Сред топ преимуществата при използване на качествените конвекторни системи, които предлагаме си проличава и фактът, че те са изключително надеждни и тихи. Минималната поддръжка, високата безопасност и независимата от външни условия работа допринасят за все по-голямата популярност на тези системи за отопление, както тук, така и в цялата страна.

Забравете за климатиците, които се задъхват при по-ниски външни температури! Забравете за електрическите печки, генериращи огромен разход на електроенергия! Забравете за дискомфорта от използването на печки с твърдо гориво! Вече има много по-добро решение, което ще направи всичко по-лесно и по-удобно.

Изберете си модел от нашия каталог с конвекторни печки и ще можете да се възползвате и от напълно безплатната доставка до дома ви. Още едно преимущество, с което ние от Konvektori.org се надяваме да ви зарадваме и да осигурим пълното ви задоволство при покупка на подобни уреди за отопление. Можете да се свържете с нас за въпроси и консултации на телефон 0876 220 997, за да сте сигурни, че правите най-добрият избор за вас и вашето семейство.