Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Плевен

Търсите конвектори в Плевен? Искате да се възползвате от отличните характеристики на тези страхотни уреди за битово отопление? А може би искате да минимизирате разходите си за електричество? Всичко тава вече е възможно благодарение на Konnvektori.org.

Ние ще ви предложим само най-доброто от световния пазар на подобни решения, а именно тези на норвежката фирма Adax, специализирана изключително в разработката на конвекторни печки, подходящи дори при най-екстремални външни условия. Използвайки тези уникални уреди вие ще можете лесно да постигнете перфектната, желаната от вас температурна обстановка в своя дом.

Системите Адакс за кратко време си изградиха име като високонадеждни и отлични помощници при климатизиране на дома през зимата. Мнозина жители на Плевен вече избраха своите конвектори от нас и се наслаждават на идеален микроклимат в своя дом, което допринася за усмивките на цялото семейство, че и за тези на нашите гости.

Съобразени с последните стандарти при производството на отоплителна техника, уредите от този тип не просто осигуряват домашна топлина, а правят от дома ни едно по-приятно и комфортно място за живот. Добре балансирани по отношение на разхода на електричество, тези решения за битова климатизация ще ви дадат и възможност да намалите значително своята сметка за ток. Това е наистина едно чудесно преимущество, което много местни наши клиенти търсят с идеята да могат лесно да покриват тези разходи на своето домакинство и да пренасочат разходваните до сега средства в една по-полезна посока.

Изберете тихите, високотехнологични конвектори Adax, които ви предлагаме, за да сте сигурни, че винаги ще можете да се насладите на семейна топлина и уют. Приятен бонус, който получавате 100% безплатно от нас е и доставката на закупения уред директно до вашия дом.

Обадете се още сега на 0876 220 997 и получете още информация за тези прекрасни системи за отопление от нашия висококвалифициран екип, за да сте сигурни, че правите най-добрият избор за вашето домакинство.