Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Смолян

Смолян е един доста интересен български град, който е честа дестинация на всеки решил да прекара своята зимна ваканция по склоновете на Родопите. С оглед на високата надморска височина тук студът и снеговалежите са сериозен фактор за стремежа на хората да си осигурят един удобен и топъл дом дори в случаите, когато температурите навън са спаднали далеч под нулата.

Един вариант за качествено отопление през последните години се оказва покупката на конвектори в Смолян, които да гарантират приятните температури у дома, без значение от външните климатични фактори. Сред водещите марки, които местните хора предпочитат в тази насока са небезизвестните в цяла Европа системи Adax.

Високоефективните конвектори Адакс са едно практично и елегантно решение. Тяхната достъпна цена, високо качество и дълъг живот ги правят отличен избор за всеки, който търси осигуряването на един по-топъл дом за своите близки.

Конвекторните печки за отопление се открояват и с отличната си ефективност, защото съумяват сериозно да намалят сметките за ток на употребяващите ги поради факта, че използват сложни режими на работа, които поддържат температурата висока, а разходите – ниски. Още едно от големите предимства при използване на конвектори се оказва и тяхната независима от външни температури работа, нещо, което се оказва огромен проблем при климатиците например.

Освен гореизброените предимства, то не бива да забравяме и още едно, а именно безопасността. За разлика от един радиатор например, тези системи са напълно защитени и на практика няма как член от семейството ви да се нарани при тяхното използване. Те инициират и подобрена мобилност, която също не е за пренебрегване, когато сме решили да отопляваме само отделни част на нашето жилище.

Обадете се днес и поръчайте тези страхотни системи за отопление и се възползвайте от безплатната доставка до вратата на дома ви, която Konvektori.org предлага на своите клиенти в цялата страна. Можете да се свържете с нас още сега на телефон 0876 220 997.