Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Дупница

Дупница е един от добре познатите български градове, където хората, подобно на тези в други части на страна очакват зимата и притеснено търсят най-добрите варианти за осигуряване на приятен и мек микроклимат в своя дом. Много дупничани през последните години потърсиха алтернативни решения на скъпите климатици и неефективните печки. Именно така огромна популярност тук придобиха алтернативните системи за отопление, наречени конвектори.

Една от най-добрите марки подобни решения в цяла Европа се нарича Adax. Тези високоефективни системи лесно съумяват да гарантират благоприятните температури в нашия дом дори при -10, -20 или дори още по-екстремни зимни температури. Това е факт поради тяхната независимост от външните атмосферни условия, което ги прави в пъти по-ефективни от много модели климатици при подобни обстоятелства.

Предлаганите от нас конвектори Адакс са доказано рентабилно решение, още един факт, в който всеки гражданин на Дупница може лесно да се убеди. Стараейки се да осигурим най-високо потребителско задоволство ние ви даваме и възможност да се възползвате от напълно безплатна доставка на закупените системи буквално до вратата на вашия дом, без да се налага да излизате навън в студа.

Красивият и практичен дизайн на съвременните конвекторни печки ще ви позволи да ги интегрирате подобаващо в своя дом и те да се превърнат в едно полезно и ефективно негово продължение, което да гарантира семейната топлина дори в най-студената зима. Тихата, безшумна работа пък ни осигурява едно заслужено спокойствие, на което със сигурност ще се насладим, когато искаме да избягаме далеч от стреса и да се отдадем на заслужен отдих с любимите хора около нас.

Създадени като бюджетни, но ефективни системи за отопление, тези уреди ще се погрижат за комплексния комфорт във вашия дом през зимата, а паралелно с това ще намалят размера на сметките ви за електричество. Обадете се още днес и поръчайте идеалния модел конвектори за вашето жилище на телефон 0876 220 997.