Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Видин

Видин е един от градовете у нас, разположени в най-северната част на страната. Добавяйки и влиянието на река Дунав тук предизвикателствата по осигуряването на идеален микроклимат в домашни условия са доста сериозни. Вариант в тази насока, който намира все по-голям отзвук в града и сред неговите жители е едно относително ново решение у нас, което нашумя много през последните години, а именно използването на конвектори.

Благодарение на тези чудесни отоплителни системи мнозина от хората вече могат да се насладят, както на приятни домашни температури, така и на по-ниски цени за електроенергия – един съществен фактор, с оглед факта, че това все пак е най-бедната област в България, а и в Европейския Съюз въобще.

Ние ви предлагаме едни от най-добрите конвектори Adax на пазара днес. Благодарение на тяхната работа ще имате възможност да се радвате на комфорт и уют дори в дните с най-ниски и дори рекордни температури. Тихата им работа ще ви подари спокойствието, за което винаги сте мечтали, особено в по-малките часове на нощта, когато искаме да си починем добре.

Няма значение какви са температурите навън, защото вашите електроуреди Адакс ще работят безотказно и при -30 градуса, защото не зависят от климатичните влияния. Страхотното при тези отоплителни системи е и това, че те пасват на всеки интериор и имат програмируеми режими на работа, които гарантират 24-часов приятен микроклимат у дома.

Уникални по своята същност отоплителните уреди от този тип са наистина едно решение, което не изисква голяма инвестиция при покупка, но за сметка на това поднася страхотен ефект, който ще ви грабне още от първия ден, в който ги включите. Можете да купите конвектори във Видин още днес и ние ще ви ги доставим пред вратата. Всичко, което е нужно е да изберете своя модел от каталога ни или да се свържете с нас на телефон 0876 220 997, за ви препоръчаме най-подходящият такъв за вас.