Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Стара Загора

Използването на конвекторни системи в последните няколко години в Стара Загора преживява истински бум. Вина за това имат разбира се отличните характеристики на тези системи за отопление, които предлагат високо качество, надеждност и ефективност, а така помагат и на хората да съумеят да редуцират огромните сметки за ток, които електроразпределителните дружества им начисляват.

Жителите на Стара Загора често обосновават решението за покупка на конвектори Adax с по-долните аргументи:

  • Тиха работа, гарантираща тишина и спокойствие
  • Оптимална консумация на електричество без разхищения
  • Практичния и красив дизайн на тези системи
  • Удобните режими за работа
  • Перфектно равномерно разпределение на въздушните потоци в помещението
  • Ниска цена, в съчетание с именита европейска марка и европейско качество
  • Функциониране, което не е обвързано с външните условия
  • Мобилност при нужда

Това са само част от причините все повече жители на града и региона да се доверяват на конвектори Адакс за осигуряването на приятна топлина в своя дом, дори през най-мразовитите дни на годината. Избирайки покупка на такива системи за отопление от нас, вие ще можете да се възползвате и от чудесното ни предложение за 100% безплатна доставка за целия регион и то във възможно най-кратки срокове.

Използването на конвектори днес е масова практика, но това не е просто прищявка на пазара или обща модна тенденция, а сериозно подплатена с аргументи идея, която се стреми да предложи най-доброто на крайните потребители и да повиши удовлетворението им. Постоянния стремеж към икономии на енергия и въобще към повишаване на енергийната ефективност у нас са още един повод да предпочетете тези модерни уреди като надежден партньор за осигуряване на максимален домашен комфорт.

Можете да се свържете с нашия екип за въпроси и безплатни консултации на телефон 0876 220 997. Така лесно ще се уверите, че именно употребата на конвекторни отоплителни системи е най-добрият вариант за отопляване на вашия дом през суровата зима и то на една напълно приемлива цена.