Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Кърджали

Въпреки своето южно разположение в силуета на България, Кърджали все пак се намира в пояса на умерения климат, в който попадат и всички останали български градове. Зимата тук подобно на други места изисква ясен и обоснован подход, който да гарантира домашния комфорт и топлина, за да можем да се насладим на почивката в своя дом след дълъг работен ден.

С оглед на факта, че абсолютните минимални температури в тази част на Източните Родопи могат да паднат под -10 градуса, то един метод за борба с това е употребата на конвектори Adax, които функционират без значение от температурата на въздуха в атмосферата. Тези системи за отопление придобиха огромна популярност поради куп причини, които домакинствата у нас не подминават с лека ръка.

Тихата работа, подобрената надеждност и комплексната електроника, която ни помага да използваме по-добре тези отоплителни уреди са важни предпоставки, които накланят силно везните в полза употребата на конвектори Адакс. Безопасността също е сериозно застъпена в тези битови уреди и допринася за сигурността на цялото семейство при използването им.

Все пак употребата на конвектори в Кърджали не би била толкова масова, ако те не пестяха и електричество. Именно поради тази причина тези относително достъпни уреди се ползват със славата на редуциращи сметки ни за ток, което напоследък се оказва все по-важен фактор за разпространението им.

Гарантирайте си топъл и уютен дом дори през най-суровите и мразовити дни през годината! Изберете предлаганите системи за отопление от Konektori.org, за да сте сигурни, че избирате конвекторните печки с най-високо европейско качество, следващи всички международни стандарти за енергийна ефективност.

Обадете се на телефон 0876 220 997 и поръчайте някой от нашите модели. Можете да се консултирате с екипа ни от специалисти за това, кой модел би бил най-подходящ за вашия дом с оглед неговата специфика и особености, а освен това при покупка ще ви зарадваме и с безплатна доставка.