Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |
Количка
0 артикула
Въпроси и Поръчки
0876 220 997
Мощност за отопление

    V ( обем на помещение )

                         Х

45W/m3 ( вата на куб. метър )

= необходима мощност за отопление

Забележка: Тази формула важи при наличие на изолация на помещението.  В случаи, на липса на изолация,  необходимата мощност расте. За подробна консулатация се свържете с нас. 

За производителя

ADAX е фирма, специализирана в производството на ковектори. Доказали са се многократно през годините, продуктите са от високо качество и пълни с иновативни технологии. Освен другите прекрасни референции, предвид климатичните условия там, изводите се правят лесно. Повече за ADAX.

Glamox конвектори

«1 2 3 4»
Продукти
Цена: 14.00лв.
Цена: 299.00лв.
Цена: 229.00лв.
Брой:
Цена: 239.00лв.
Цена: 19.00лв.
Цена: 249.00лв.
Брой:
Цена: 259.00лв.
Цена: 269.00лв.
Цена: 299.00лв.
Цена: 329.00лв.
Цена: 329.00лв.
Цена: 339.00лв.
Цена: 349.00лв.
Цена: 359.00лв.
Цена: 369.00лв.
«1 2 3 4» Страница 1 от 4


Често клиентите, се чудят дали конвектори Adax Glamox са въобще марка на норвежците. Причината е, че това в повечето държави двете марки не присъстват заедно. България е изключение в това отношение и тук ние можем да се възползваме в по-голяма степен от продуктите на марката. С появяването си на пазара преди няколко години серията постепенно навлезна сериозно и измести както останалите модели на марката,  така и всички други предлагани на пазара артикули.

Причината е съвсем елементарна – серията Glamox е направена така, че покрива най-високите изисквания за пестене на електроенергия, ергонимочност на продукта, удобство при използване и безопасност. Какви са основните „козове“ на серията:

-       Богато разнообразие от терморегулатори ( електронни, дигитални, варианти с управление ). Които са в добре изолирана, отделна кутия – по този начин измерването на температурата на помещението не се влияе от топлинат на печката.

-       Издължено ергономично тяло. По-голямата топлоотдаваща площ влияе като по-добре на отоплението ( по-меко е ), както и на сметките за ток.

-       Горната част на печката ( там, от където излиза топлия въздух ) е завъртяна към помещението – по този начин се избягват препятствия ( като пердета и первази ) и се засилва ефекта на отоплението . Топлият въздух винаги се изкачва нагоре, в случия се насочва първо към вътрешността на стаята.

-       Алуминиев нискотемпературен нагревателен елемент – вертикално разположен и с повишена дължина. Това е и най-големия нагревател на пазара, при съотношение големина на печка/нагревателен елемент.

-       Изключително прецизен термостат – мери температура с точност до 0.2 части от градуса, гарантирайки перфектна и прецизна работа, с малко консумация ток.